Antena Meniu Search
x

VIDEO. Un bărbat iese cu geaca în flăcări din blocul incendiat în Constanţa, apoi cade în genunchi

Imagini surprinse de camerele de supraveghere situate la un bloc vecin din municipiul Constanța arată momentul în care un bărbat a ieșit fugind cu geacă în flăcări din infernul clădirii cuprinse de foc. 

de Redactia Observator

la 17.12.2021, 11:32

Vezi și

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional! Disperat să mai salveze ceva din locuinţă, un bărbat s-a avântat în flăcările care au cuprins blocul din Constanţa. Nu s-a putut lupta cu focul. S-a întors, înfrânt, cu geaca mistuită de incendiu şi a căzut în genunchi. 

Tot dezastrul a fost cauzat de o joacă cu focul în parcare. Pe lângă pagubele provocate în prag de sărbători, doar o minune a făcut ca incendiul să nu lase în urmă decese. 

O simplă joacă s-a transformat într-un coşmar pentru sute de familii

Cei doi copii, de 13 şi 15 ani, surprinşi de camerele de supraveghere la demisolul blocului ars cu puţin timp înainte de izbucnirea incendiului, au fost audiaţi de poliţişti. Adolescentul de 15 ani a fost reţinut pentru 24 de ore, iar astăzi o să fie prezentat unei comisii în vederea efectuării unei experitize medico-legale psihiatrice.

Oamenii au ieşit din case care cum au apucat, cu copii în braţe plângând. "Era un fum negru, dens, înecăcios. Am reuşit să ajungem la parter, dar simţeam că nu mai reuşim să ieşim", a povestit un locatar. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » VIDEO. Un bărbat iese cu geaca în flăcări din blocul incendiat în Constanţa, apoi cade în genunchi