Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Viespile au ucis un tânăr care culegea fructe. Atacul a fost fulgerător şi era deja în şoc anafilactic atunci când a fost găsit

Un tânăr din a murit după ce a fost înţepat de viespi.  Se afla la cules de mere, moment în care a fost muşcat de viespi şi a intrat în şoc anafilactic. Specialiştii de pe ambulanţă care a intervenit la faţa locului nu au putut decât să constate decesul.

de Redactia Observator

la 31.07.2018 , 16:10

Un tânăr din a murit după ce a fost înţepat de viespi.  Se afla la cules de mere, moment în care a fost muşcat de viespi şi a intrat în şoc anafilactic.

Specialiştii de pe ambulanţă care a intervenit la faţa locului nu au putut decât să constate decesul.

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, strângea mere, moment în care a fost înţepat de viespi. A fost găsit de către părinţii acestuia care au anunţat de urgenţă ambulanţa prin numărul 112.

Articolul continuă după reclamă

Ajuns la faţa locului, echipajul de pe ambulanţă a iniţiat manevrele de resuscitare. Din păcate, bărbatul nu a mai putut fi salvat.  

Este al doilea deces înregistrat în ultima săptămână cauzat de înţepătură de viespi. În urmă cu câteva zile, un bărbat de 43 de ani din Pericei a murit după ce a fost atacat de un roi de viespi.  

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Viespile au ucis un tânăr care culegea fructe. Atacul a fost fulgerător şi era deja în şoc anafilactic atunci când a fost găsit