Antena Meniu Search
x

Vietnamez ascuns în portbagajul unui BMW X6, la Vama Turnu, ca să fugă din România

Un vietnamez s-a ascuns în portbagajul unui BMW X6, la Vama Turnu, ca să fugă din România. La volan era alt vietnamez, care călătorea legal spre Germania.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 13.11.2019, 08:58

Un vietnamez s-a ascuns în portbagajul unui BMW X6, la Vama Turnu, ca să fugă din România. La volan era alt vietnamez, care călătorea legal spre Germania.

În data de 10.11.2019, în jurul orei 21.15, dar la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, cetăţeanul german T.H., în vârstă de 23 de ani, conducând autoturismul marca BMW, model X6, înmatriculat în Germania. Acesta era însoțit de proprietarul maşinii, cetățeanul vietnamez N.V., în vârstă de 43 de ani.

Poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit al mijlocului de transport, iar în portbagaj a fost descoperit ascuns un bărbat, cetăţean din Vietnam, în vârstă 38 de ani, care a intrat legal în ţara noastră în baza unei vize valabile.

Sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat față de cetăţeanul vietnamez ascuns în portbagaj, respectiv și de complicitate la tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru şoferul german şi pasager, cetățeanul vietnamez, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Vietnamez ascuns în portbagajul unui BMW X6, la Vama Turnu, ca să fugă din România