Antena Meniu Search
x
LIVE

Galerie foto Vremea rea a făcut prăpăd în țară. Pompierii din Arad au intervenit pentru a îndepărta copacii doborâți de zăpadă

Pompierii militari arădeni intervin, sâmbătă, în municipiul Arad şi în judeţ, unde vijelia a rupt copaci şi a provocat desprinderea unor elemente de construcţie de pe mai multe clădiri. În contextul avertizării cod galben de viscol şi ninsori, pompierii au cele mai multe intervenţii în municipiul Arad, la copaci rupţi, cum ar fi pe străzile Barbu Lăutaru, Nicolae Alexici sau Şcoalei, notează Agerpres.

De Redactia Observator la 04.02.2023, 19:52

De asemenea, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad, au loc intervenţii pentru îndepărtarea unor "elemente de construcţie cu pericol de cădere", pe străzile Mărăşeşti, Calea Aurel Vlaicu, Banu Mărăcine, Nicolae Grigorescu, Piaţa Sporturilor şi bulevardul Revoluţiei.

În judeţ, pompierii militari au acţionat pe şosele din zona Sebiş şi între localităţile Mădrigeşti şi Juliţa, unde vântul a rupt copaci. ISU Arad informează că zona de munte a judeţului se află, până duminică la ora 18,00, sub atenţionare meteorologică cod galben.

"În intervalul menţionat, temporar va ninge şi vor fi perioade în care vântul va prezenta intensificări cu rafale de 50...70 km/h, iar la altitudini de peste 1.800 m vântul va depăşi 80...90 km/h, astfel încât va fi viscol şi vizibilitate scăzută", a transmis ISU.

Vijelia se manifestă de câteva ore şi în zona de câmpie, respectiv în municipiu şi împrejurimi. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Vremea rea a făcut prăpăd în țară. Pompierii din Arad au intervenit pentru a îndepărta copacii doborâți de zăpadă