Antena Meniu Search
x

Viktor Orban, la Universitatea de Vară de la Tuşnad: "România are un premier nou. De când sunt eu prim-ministru în Ungaria, este al 20-lea premier român"

Premierul ungar Viktor Orban a declarat sâmbătă la Universitatea Liberă de Vară de la Bálványos, care are loc la Tuşnad, că România are un premier nou, ceea ce înseamnă ”o nouă şansă”, remarcând că, de când este prim-ministru, Marcel Ciolacu este al 20-lea premier român, informează news.ro.

de Redactia Observator

la 22.07.2023, 15:44

Viktor Orban, la Universitatea de Vară de la Tuşnad: "România are un premier nou. De când sunt eu prim-ministru în Ungaria, este al 20-lea premier român"

”România are un premier nou, să trăiască, la multi ani! Un premier, o nouă şansă. De când sunt prim-ministru, este al 20-lea premier român”, a declarat Orban, conform unei traduceri neoficiale. La sosirea în România, pentru a participa la Universitatea de vară de la Tişnad, Viktor Orban s-a întâlnit cu premierul Marcel Ciolacu.

Premierul Marcel Ciolacua avut o întâlnire informală cu premierul Ungariei, Viktor Orban, în cadrul vizitei private pe care acesta o efectuează în România, a anunţat Executivul miercuri. Premierul Ciolacu a salutat susţinerea manifestată de guvernul ungar pentru eforturile României de aderare la Spaţiul Schengen şi a exprimat speranţa că Ungaria va continua să fie un aliat al ţării noastre în această privinţă.

Ulterior, Orban a scris pe pagina sa de Facebook că este începutul unei frumoase prietenii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Viktor Orban, la Universitatea de Vară de la Tuşnad: "România are un premier nou. De când sunt eu prim-ministru în Ungaria, este al 20-lea premier român"