Antena Meniu Search
x

Video Visul Alexandrei era să salveze vieţi, dar pe a ei nu a mai apucat s-o salveze nimeni. Tânăra de 19 ani, moartă în maşina făcută zob într-un copac, în Argeş

Tragedie pe o şosea din judeţul Argeş. O fată de 19 ani nu a avut nicio şansă la viaţă, după ce maşina în care se afla, condusă de unul dintre prietenii ei, s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului. În urma impactului devastator, o altă fată de 18 ani, a ajuns în stare critică la spital. Nici şoferul nu a scăpat teafăr. 

de Redactia Observator

la 17.12.2023, 09:01

Vezi și

Visul ei era să salveze vieţi, însă a tinerei de 19 ani a fost curmată prea devreme. Alexandra era elevă la Şcoala Postliceală Ion Cantacuzino din Piteşti, şi urma să devină asistent medical generalist. Însă, a fost în locul nepotrivit, la momentul nepotrivit.

Reporter: Voia să ajungă aistentă medicală?

Martor: Da, aşa zicea.

Reporter: Ştiţi pe ce loc se afla?

Pe acelaşi subiect

Martor: În spate, din ce am înţeles de la vărul ei, era în spate. 

Fără să bănuiască ceva, fata a plecat împreună cu doi amici spre locuinţa unui alt prieten. Nu au mai ajuns. Pe drumul naţional 65 A, şoferul a pierdut brusc controlul volanului şi s-a izbit de un copac.

Martor: S-a dus maşina odată într-o parte, a încercat să o redreseze, dar n-a mai avut cum şi aici a ţinut-o drept. 

Martor: Tineri fiind, poate nu a fost atent, era şi întuneric. 

Prietena Alexandrei, o tânără de 18 ani, aflată şi ea în maşină, a ajuns în stare critică la spital. Tot acolo a ajuns de urgenţă şi şoferul. Sfâşiaţi de durere, apropiaţii Alexandrei au mers să aprindă o lumânăre în locul în care inima fetei a încetat să mai bată.

Apropiat al familiei: Era o fată foarte cuminte, foarte la locul ei. Dintr-o familie foarte ok şi foarte bună. N-a greşit cu nimic nimănui niciodată.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Visul Alexandrei era să salveze vieţi, dar pe a ei nu a mai apucat s-o salveze nimeni. Tânăra de 19 ani, moartă în maşina făcută zob într-un copac, în Argeş