Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vlad Craioveanu a plâns, vorbind despre Andrei Gheorghe: "Eu sper să fie iubit măcar acum!" (video)

Andrei Gheorghe a murit luni de dimineaţă, la doar 56 de ani, iar în urma lui prieteni şi necunoscuţi îşi plâng durerea.

de Redactia Observator

la 20.03.2018 , 17:48

Andrei Gheorghe a murit luni de dimineaţă, la doar 56 de ani, iar în urma lui prieteni şi necunoscuţi îşi plâng durerea. Unul dintre cei mai apropiaţi prieteni, Vlad Craioveanu, a vorbit plângând despre Andrei şi lucrurile care i-au legat. Cei doi vorbiseră la telefon în urmă cu ceva vreme.

"Era foarte pe power, foarte puternic, nu mi-a dat niciun semn că ar fi ultima oară când vorbim la telefon. Asta e. Radioul pentru el a însemnat totul. Şi totul a însemnat şi pentru radioul din România. Cei mai mulţi din generaţia mea, şi poate şi mai mici, suntem practic creaţiile lui. 

Mai mult decât profesional am fost şi prieteni. Cu sincopele noastre. Era aproape să fie antamat la Smart FM, mai discutam pe tema asta. Vorbeam despre orice, era omul cu o libertate atît de mare şi cu atîtea cuvinte încât nu te plictiseai niciodată. Era genul cu care ai fi vrut să stai. Bine, cu condiţia să nu fii prost, el a fost duşmanul proştilor.", a spus Craioveanu.

Articolul continuă după reclamă

Acesta a pufnit în plâns în timpul interviului şi s-a ridicat de pe canapea, plecând. A revenit şi a încercat să continue discuţia: "Eu sper să fie iubit la adevărata lui valoare măcar acum. La paradoxul ăsta infect el a fost înlăturat de la un radio pentru că era prea bătrân iar acum lumea spune că a murit prea tânăr.

Observ cum moartea lui Andrei e speculată pentru marcheting şi audienţă. Cumva mă bucur, că mai aud oamenii de el.

A plecat ca un rock star.  A murit în baie, dimineaţa la 10, au aflat oamenii noaptea. A fost genul de plecare "v-am pupat şi la revedere."

Andrei Gheorghe a fost găsit mort, ieri seară, în locuința sa din Voluntari. Cadavrul cunoscutului om de radio a fost descoperit în baie, poliţia deschizând în acest caz un dosar de moarte suspectă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Vlad Craioveanu a plâns, vorbind despre Andrei Gheorghe: "Eu sper să fie iubit măcar acum!" (video)