Antena Meniu Search
x

Vloggerul Alexandru Bălan, zis "Colo", a fost reţinut de Poliţie, după audieri

Alexandru Bălan, zis Colo, un vlogger român cu peste 850.000 de urmăritori pe canalul său de YouTube, a fost reţinut marţi seară, după ce poliţiştii l-au audiat în legătură cu instigările pe care acesta le-a făcut pe canalul său de YouTube.

de Redactia Observator

la 09.06.2020, 22:42

Vloggerul Colo a fost reţinut - Observator/Foto de Arhivă

Vloggerul Colo este vizat de o anchetă, după ce ar fi instigat la violență împotriva minorelor.

Tânărul a afirmat că unele adolescente merită să fie agresate, justificându-se prin faptul că acestea s-ar îmbrăca mult prea provocator.

"În urmă informațiilor apărute în media, cu privire la anumite declarații ale unui bărbat ce activează în zona on-line, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat verificări pentru stabilirea situației de fapt și de drept", au precizat pentru Mediafax reprezentanții Poliției Capitalei.

Verificările au început după ce tânărul a afirmat, într-un videoclip postat pe canalul său de YouTube, cu referire la adolescente, că unele dintre ele merită să fie agresate. El a descris explicit cum ar batjocori fete minore justificându-se prin faptul că, în zilele noastre, acestea se îmbracă mult prea provocator.

"Adică, credeţi-mă, că astea nu trebuie iertate", a mai spus Bălan în timpul stream-ului live.

Ulterior, într-un alt video postat pe YouTube, Alexandru Bălan și-a cerut scuze pentru afirmațiile făcute, spunând că "a fost o glumă extraordinar de proastă" și că "în goană după like-uri".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Vloggerul Alexandru Bălan, zis "Colo", a fost reţinut de Poliţie, după audieri