Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Volkswagen făcut praf de TIR, pe un drum din Vaslui. În maşină se aflau cinci persoane, dintre care una a rămas blocată între fiare

Grav accident rutier în localitatea Solești, pe DN 24 din judeţul Vaslui, între un autocamion și un autoturism! Atenţie urmeză imagini cu un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 11.10.2024 , 09:44

În cele două autoturisme se aflau cinci persoane, dintre care una a rămas încarcerată. La fața locului au intervenit nouă pompieri militari din cadrul ISU Vaslui. Până la sosirea echipelor de intervenţie persoanele aflate în autocamion s-au autoevacuat, iar o femeie aflată în autoturism a fost evacuată de ceilalți participanți la trafic. Aceasta a suferit un atac de panică.

Accident grav la Soleşti, în Vaslui

În maşină a mai rămas un bărbat încarcerat, conștient, cu picioarele prinse sub bord. 

Vezi și

Bărbatul şi femeia aflaţi în maşină au fost transportaţi la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru îngrijiri medicale. "În interiorul autoturismului a fost gãsit un bãrbat încarcerat, victima fiind în stare de conştienţã. Concomitent cu evaluarea şi acordarea primului ajutor victimei încarcerate, pompierii au început manevrele pentru descarcerarea bãrbatului care avea picioarele prinse sub bordul autoturismului. Dupã descarcerarea bãrbatului, acesta a primit îngrijiri medicale în interiorul ambulantei SMURD, ulterior fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Judetean de Urgentã Vaslui. Femeia evacuatã din autoturism a fãcut un atac de panicã, aceasta fiind preluatã de echipajul ambulantei SAJ Vaslui, dupã care a fost transportatã la aceeasi unitate medicalã. Celelalte persoane implicate în accident au fost evaluate, însã nu au necesitat îngrijiri medicale”, au transmis pompierii ISU Vaslui. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Ați fost păcălit să plătiți aceeași sumă pentru un produs cu un gramaj mai mic?
Observator » Evenimente » Volkswagen făcut praf de TIR, pe un drum din Vaslui. În maşină se aflau cinci persoane, dintre care una a rămas blocată între fiare