Antena Meniu Search
x

Foto "Vreau să fiu fericit, oameni buni". Anunțul făcut de faimosul polițist Viorel Teacă, după 27 de ani de carieră

Viorel Teacă, unul dintre cei mai cunoscuți polițiști din Sibiu, a anunțat într-o postare pe Facebook că și-a dat demisia din Poliția Română, după 27 de ani de carieră. Acesta a precizat că renunță și la pensie.

de Redactia Observator

la 17.05.2023, 16:44

"Am decis după 27 de ani, să-mi dau demisia din Politia Română, să renunț la pensie și să-mi  fac familia fericită toată viața mea! Vreau să fiu fericit oameni buni și să trăiesc în prezent. P.S. Cât despre voi (societatea civila), vă iubesc nespus odată ce am ales să mă întorc în rândul vostru și să redevin civil! A fost o onoare să lucrez în Poliția Română și să cunosc atâția polițiști minunați. Norris, te iubește tati tău", a scris Viorel Teacă pe pagina de facebook. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit publicației Turnul Sfatului, polițistul anunțase că se gândește să se retragă din Poliție încă din luna februarie a acestui an. 

Pe acelaşi subiect

"Deocamdată sunt în niște cercetări și nu aș vrea să dau nicio declarație. Eu mai am până la pensie ca și vârstă, dar nu pot să vă spun mai mult. Da, mă gândesc să mă retrag din poliție și trebuie să fac niște demersuri ca să pot să mă retrag, dar nu pensionat, pentru că nu am vârsta de pensionare", declara la vremea respectivă Viorel Teacă pentru Turnul Sfatului. 

Poliția Română a confirmat demisia lui Viorel Teacă

Oficialii Inspectoratului de Poliție din sibiu au confirmat faptul că polițistul și-a depus demisia.

Viorel Teacă, urmărit de aproape 170.000 de oameni pe Facebook, era apreciat pentru videoclipurile sale postate cu regularitate, care au strâns de-a lungul timpului mii de reacții și comentarii. Acesta a jucat recent și în serialul "Oamenii legii", difuzat la AXN.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Vreau să fiu fericit, oameni buni". Anunțul făcut de faimosul polițist Viorel Teacă, după 27 de ani de carieră