Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"România nu era pregătită pentru asta!" Avalanşă de glume după ce Liviu Dragnea şi-a lansat canal de gătit pe YouTube. Prima reţetă: mâncare de fasole

În urmă cu nu mulți ani era cel mai puternic om din stat. Acum, Liviu Dragnea a devenit vlogger culinar. Fostul şef PSD prezintă rețete pe YouTube şi a lansat primul episod al "Bucătăriei de acasă" cu o rețetă de fasole galbenă. Ca orice vlogger care se respectă, fostul politician le dă urmăritorilor şi sfaturi despre cum să-şi aleagă ingredientele. Clipul postat acum 16 ore are deja peste 100.000 de vizualizări şi aproape 3.000 de aprecieri. 

de Redactia Observator

la 03.04.2023 , 13:52

Fostul lider PSD Liviu Dragnea şi-a lansat un canal de YouTube pentru gătit, prima reţetă fiind cea de mâncare de păstăi. Dragnea elogiază beneficiile "manganului", despre care afirmă că ar fi bun pentru creşterea fertilităţii bărbaţilor şi critică supermarketurile. Comentariile utilizatorilor sunt preponderent ironice, făcând referire la perioada în care Dragnea a fost în detenţie sau activ în politică. Culmea, Dragnea le-a apreciat pe multe dintre ele. 

Redăm mai jos câteva dintre comentariile apreciate de Liviu Dragnea pe Youtube:

  • "“Nu vreau sa ies ca un prost din politica” Liviu, 2018"
  • "O aşteptăm şi pe doamna Udrea cu un show despre goblene şi pictură pe numere"
  • "O reteta sanatoasa, presarata din cand in cand cu mici ponturi conspirationiste si nationaliste... Mi-a dat o lacrima, de la ceapa romaneasca probabil....
  • "Imi place domnul, ar trebui sa se bage in politica cred ca ar avea succes"
  • "Episodul 2: vreți să mai fiu bucătarul vostru?"
  • "Foarte buna mancarea, am avut sansa sa gust cand eram colegi de celula."
  • "Cat a imbatranit Gordon Ramsey!"
  • "Mai lipseste Dancila sa faca podcast intr-o biblioteca si sigur intram in Schengen anul ăsta!" 
  • "Ce rețetă bună! Soția mea a întinerit cu 25 de ani, cei 3 trandafiri s-au uscat mai tare (pentru rețeta de compot suedez 😋), iar vecinii mi-au pus gratii la geam!!"
  • "Adio cu: "Bine ați venit în bucataria Jamillei"."
  • "Romania nu era pregatita pentru asta 🤣🤣🤣"
  • "Ingredientele au fost furnizate de Sponsorul OFICIAL Primaria Alexandria, de asemenea casa, hainele, finisajele interioare au fost efectuate cu fonduri Europene SAPARD. Va multumim pentru vizionare. Pentru a participa ca ajutor de bucatar in aceasta emisiune, va asteptam la caseria TelDrum cu plicul cu 10.000e."
Vezi și

Canalul lui Dragnea "Bucătăria de acasă" promovează mâncarea sănătoasă, după cum anunţă chiar fostul lider PSD, care precizează că la fiecare reţetă va prezenta şi beneficiile principalelor ingrediente.

Pe acelaşi subiect

Prima reţetă este cea de mâncare de fasole galbenă păstăi. Conform lui Dragnea, fasolea galbenă păstăi are vitamina A, C, potasiu, acizi gaşi, dar conţine şi "mangan", despre care afirmă că este foarte bun pentru "creşterea activităţii hormonale, ajută fertilitatea la bărbaţi şi la femei previne pierderea sarcinii".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » "România nu era pregătită pentru asta!" Avalanşă de glume după ce Liviu Dragnea şi-a lansat canal de gătit pe YouTube. Prima reţetă: mâncare de fasole