Antena Meniu Search
x

Sezonul 9 al X Factor începe vineri, la Antena 1 (Video)

X Factor este de neoprit. Pregătiţi-vă pentru un nou sezon spectaculos în care vocile magice, emoţiile şi lacrimile vor pune din nou stăpânire pe scenă. Show-ul începe în această seară, de la 20:30, imediat după Observator. În prima ediţie, veţi cunoaşte o tânără care şi-a pierdut auzul în primul an de viaţă din cauza unei erori medicale.

de Redactia Observator

la 11.09.2020, 22:47

Vezi și
  • Sezonul 9 al X Factor se anunță cel puțin la fel de spectaculos precum precedentele.

Scena este pregătită. Concurenţii trebuie să impresioneze prin voce, atitudine, dans şi show noua echipă de juraţi. 

Ştefan Bănică Jr.: Artiştii au nevoie de o scenă. Asta e menirea lor, mai ales în timpurile pe care le trăim. Daţi-le o scenă şi o să vedeţi ce urmează. 

Sezonul nouă aduce nu doar muzică ci şi reguli noi, pe care concurenţii le vor descoperi treptat. 

Marea premieră X Factor îi va trece pe juraţi prin toate stările sufletești. Pe scenă va urca o tânără care şi-a pierdut auzul la vârsta de șase luni, din cauza unei erori medicale. 

Loredana: Chiar dacă vocea nu ţi se aude, să ştii că în seara asta pentru noi ai cântat şi te-am auzit şi te-am simţit. Cum se spune te iubesc în limba semnelor. A, X Factor. Tu eşti X Factor. 

Actrița Ilona Brezoianu îi va introduce pe cei de acasă în culisele show-ului, exclusiv pe canalul oficial de Youtube al emisiunii. X Factor începe în această seară de la 20.30 la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Sezonul 9 al X Factor începe vineri, la Antena 1 (Video)