Antena Meniu Search
x

Video Yakki a primit un ordin de restricţie după ce a bătut-o pe iubita lui. A spart cu picioarele uşa vecinei unde se ascundea fata

Cineva a sunat la 112 pentru a anunţa că o tânără este bătută de iubitul ei, un artist de muzică trapp, în acelaşi complex în care un tânăr de 29 de ani s-a aruncat ieri în gol. Trapperul cunoscut sub numele de scenă Yakki a fost reţinut de poliţişti.

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 20.12.2023, 16:19

Totul ar fi pornit pe fondul geloziei, ieri în jurul orei prânzului un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dintr-un apartament învecinat se aud ţipete de femeie. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au luat legătura cu iubita artistului care le-a confirmat că a fost agresată de către acesta. Conflictul ar fi izbucnit în apartamentul fetei, artistul ar fi lovit-o de mai multe ori cu palmele peste faţă şi ar fi distrus mai multe bunuri din locuinţă.

Trapperul se află în arest

Speriată, fata a fugit în apartamentul unei vecine unde acesta a urmărit-o, a spart uşa apartamentului după care a continuat să o lovească cu picioarele. Fata a fost exminată iar medicii au decis că prezintă mai multe leziuni care au fost provocate prin lovire cu un obiect greu.

Trapperul Denis Doţoniu, cunoscut drept Yakki, a fost reţinut petru 24 de ore şi urmează în cel mai scurt timp să fie adus aici la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Rămâne de văzut ce măsură legală se va aplica. Pe numele său a fost emis şi un ordin de protecţie provizoriu pentru 5 zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Yakki a primit un ordin de restricţie după ce a bătut-o pe iubita lui. A spart cu picioarele uşa vecinei unde se ascundea fata