Antena Meniu Search
x

Video Zăpadă de 2 metri la Rânca, ieşirea spre Transalpina. Maşinile sunt căutate prin nămeţi cu utilajele de deszăpezire

Turiştii care şi-au parcate maşinile pe marginea drumului național 67C, în stațiunea Rânca, ieșirea spre Transalpina, au avut o surpriză în această dimineaţă. Oamenii şi-au găsit autoturismele acoperite complet de zăpadă, în urma viscolului de noaptea trecută.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 14.02.2021, 11:58

Vezi și
  • CNAIR a postat pe contul de Facebook imagini surprinse în această dimineață la ieșirea de pe Transalpina.
  • La această oră, la Rânca sunt minus 19 grade Celsius.

Pe o porţiune de circa 300 de metri, zăpada măsoară 2 metri.

Drumarii din Târgu Jiu au intervenit și spun că nu e afectat accesul spre stațiune.

Circulația se desfășoară în condiții de carosabil curat și umed, izolat fiind zăpadă de 1-2 cm.

Echipele de deszăpezire acționează permanent pe toate sectoarele de drumuri naționale și autostrăzi pentru asigurarea condițiilor de circulație în siguranță.

CNAIR a postat pe contul de Facebook imagini surprinse în această dimineață la ieșirea de pe Transalpina (DN 67C), aproape de stațiunea de Rânca.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Îndepărtare de pe partea carosabilă a zăpezii viscolite noaptea trecută pe DN 67C, stațiunea Rânca, ieșirea spre Transalpina.

Autoturismele care au fost acoperite de zăpadă erau parcate pe marginea drumului, într-o parcare ce aparține proprietarilor de cabane din zonă.

Menționăm faptul că drumul de acces spre stațiune nu a fost afectat de viscol, circulația se desfășoară în condiții de carosabil curat și umed, izolat zăpadă 1-2 cm.

Echipele de #deszăpezire ale #cnair, acționează permanent pe toate sectoarele de drumuri naționale și autostrăzi pentru asigurarea condițiilor de circulație în #siguranță", este mesajul care însoţeşte imaginile.

La această oră, la Rânca sunt minus 19 grade Celsius.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Zăpadă de 2 metri la Rânca, ieşirea spre Transalpina. Maşinile sunt căutate prin nămeţi cu utilajele de deszăpezire