Antena Meniu Search
x

Destin spulberat pe calea ferată în Teleorman. O adolescentă de 16 ani a murit în mașina făcută morman de fiare, lovită de tren. Alți 4 tineri, răniți

Accident tragic în judeţul Teleorman. O adolescentă de 16 ani și-a pierdut viața și alți patru tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 23 de ani, au fost răniţi, după ce maşina în care se aflau a fost spulberată de un tren, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 31.05.2023, 07:39

UPDATE”Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Videle au constatat faptul că,  în timp ce o tânără de 19 ani, din oraşul Videle, judeţul Teleorman, conducea un autoturism pe DJ 612, în comuna Botoroaga, din direcţia  Merenii de Jos către intersectia cu DJ 503, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, nu ar fi respectat semnalele acustice şi luminoase aflate în funcţiune, la trecerea la nivel cu calea ferată, dublă, şi ar fi  fost lovită de locomotiva unei garnituri de tren, condusă de un bărbat de 53 de ani, din comuna Rusăneşti, judeţul Olt”, a transmis, miercuri dimineaţă, IPJ Teleorman.

Poliţiştii au precizat şi vârstele exacte ale victimelor.

În urma evenimentului a rezultat decesul unei minore de 16 ani, din comuna Mereni, judeţul Teleorman, vătămarea corporală gravă a unei tinere de 16 ani şi vătămarea corporală uşoară a conducătoarei auto şi a altor 2 persoane de 16 şi 23 de ani, toţi din oraşul Videle, pasageri în autoturism.

”Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Conducătoarea auto nu a putut fi testată cu aparatul etilotest,  fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a mai transmis Poliţia.

Pe acelaşi subiect

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

ISU Teleorman a intervenit, miercuri dimineaţă, la un accident la trecerea de nivel de cale ferată din comuna Botoroaga, sat Valea Cireşului, între o locomotivă şi un autoturism.

”La sosirea echipajelor de pompieri, patru dintre cei cinci pasageri ai autoturismului erau încarceraţi, aceştia fiind scoşi de salvatori cu ajutorul echipamentelor de descarcerare şi predaţi echipajelor medicale”, a transmis ISU Teleorman.

O copilă de 16 ani a murit în mașina făcută praf de tren

ȘTIRE INIȚIALĂ: În urma accidentului patru tineri, cu vârste cuprinse între 15 şi 20 de ani, au fost răniţi. Ei au fost preluaţi şi transportaţi de echipajele medicale la Unitatea Primiri Urgenţe Alexandria. Este vorba despre o tânără, conducătorul auto, de aproximativ 19 de ani, cu traumatisme minore, conştientă şi cooperantă, un băiat de 15 ani, cu traumatisme la nivelul membrelor şi toracelui, conştient şi el, dar şi despre un tânăr de 20 de ani, cu traumatism cranian, la fel conştient şi cooperant.

De asemenea o tânără de 20 de ani, inconştientă, a fost preluată de un echipaj SAJ cu medic şi transportată la UPU Alexandria.

”Din păcate, o minoră, de aproximativ 15 ani, a fost declarată decedată de un echipaj SAJ, aceasta prezentând leziuni incompatibile cu viaţa”, a mai transmis sursa citată.

Poliţiştii încearsă să stabilească împrejurprile producerii accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Destin spulberat pe calea ferată în Teleorman. O adolescentă de 16 ani a murit în mașina făcută morman de fiare, lovită de tren. Alți 4 tineri, răniți