Antena Meniu Search
x

Zece bărbaţi au fost audiaţi la Poliţia Capitalei, în cazul dosarului "Pedofilul din lift"

Căutarea pedofilului care a agresat, în lift, doi copii continuă! Autorităţile au audiat deja mai mulţi bărbaţi, pe baza informaţiilor primite de la cetăţeni.

Vezi și

Căutarea pedofilului care a agresat, în lift, doi copii continuă! Autorităţile au audiat deja mai mulţi bărbaţi, pe baza informaţiilor primite de la cetăţeni. La anchetă, participă un număr impresionat de agenţi.

Bărbatul suspect este de peste 30 de ore, cel mai căutat bărbat din România. În liftul unui bloc din Drumul Taberei, a încolţit o fată de cinci ani şi un băiat de 9. Cei doi fraţi mergeau la o prietenă de familie, care locuişte foarte aproape de blocul lor.  

Individul s-a făcut apoi nevăzut, dar copiii au povestit imediat prin ce au trecut. Părinţii au depus plângere la poliţie. În câteva ore, imaginea pedofilului a devenit virală pe reţelele de socializare. 

Potrivit STS, au fost 13 apeluri la 112, în legătură cu agresorul copiilor. 

Acesta ar avea între 45 şi 50 de ani, o înălţime de aproximativ un metru şi 65 de centimetri, tenul deschis şi constituţie normală. Sute de români s-au mobilizat să-l identifice. 

Şeful OPC Constanţa a anunţat că, împreună cu prietenii lui, oferă o recompensă de 5.000 de euro celui care dă informaţii ce ar putea ajuta la prinderea agresorului. 

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ofiţerii Serviciului Omoruri sunt cei care se ocupă de ancheta de proporţii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Zece bărbaţi au fost audiaţi la Poliţia Capitalei, în cazul dosarului "Pedofilul din lift"