Antena Meniu Search
x

Zece maşini făcute praf la Constanţa de un sucevean beat, cu o alcoolemie de peste 2 la mie. Bărbatul, reţinut de poliţişti

Suceveanul care a luat la rând zece maşini parcate, pe care le-a lovit cu maşina, a fost reţinut de poliţişti. Pe lângă faptul că era beat şi avea o alcoolemie de 2,04 mg/l, el nu avea permis de conducere, maşina avea numere false, iar el plecase şi de la locul accidentului, până să vină poliţiştii.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 01.03.2021, 14:02

Suceveanul beat care a lovit 10 maşini, la Constanţa, a fost reţinut pentru 24 de ore - Observatornews.ro

A bifat aproape toate ilegalităţile posibile

Suceveanul este cercetat pentru conducere fără permis, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat, punerea în circulaţie a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare şi furt în scop de folosinţă. 

Poliţia: "Poliţiştii Serviciului Rutier au demarat cercetările, iar în scurt timp s-a stabilit identitatea persoanei care a condus, fiind vorba despre un bărbat, de 48 de ani, din judeţul Suceava. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma prelevării de mostre biologice a rezultat o valoare de 2,04 mg/l alcool pur în sânge"

Poliţiştii rutieri au constatat că plăcuţele cu numerele de înmatriculare ale autovehiculului au fost retrase, iar în locul acestora au fost montate alte plăcuţe false. 

Totodată, din investigaţii a reieşit că autoturismul i-a fost încredinţat de către o altă persoană, doar pentru păstrare, nu şi pentru a-l conduce. 

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Zece maşini făcute praf la Constanţa de un sucevean beat, cu o alcoolemie de peste 2 la mie. Bărbatul, reţinut de poliţişti