Antena Meniu Search
x

Video Zece şoferi, amendaţi în Braşov. Intraseră cu maşinile off-road într-o zonă interzisă şi le-au spus jandarmilor că sunt în team-building

Zece şoferi au fost amendaţi de jandarmii montani din Braşov, după ce au pătruns cu autovehiculele off -road într-o zonă interzisă. Se pare că aceştia se aflau într-un "team building" în natură.

de Redactia Observator

la 08.04.2024, 08:00

Vezi și

Şoferii au intrat încrezători cu maşinile în zona Bârsa Fierului, acolo unde s-au plimbat nestingheriţi prin pădure fără să ţină cont de resticţii. Distracţia nu a durat mult, întrucât aceştia au dat nas în nas cu jandarmii din Zărneşti, care desfăşurau mai multe acţiuni în zonă pentru identificarea celor care pătrund ilegal în zonă cu ATV-uri, autoturisme sau motociclete.

Cel mai probabil, aceştia nu vor mai repeta aventura. Jandarmii i-au sancţionat cu amenzi în valoare de 30.000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
În Polonia, Legea îi obligă pe dezvoltatori să planteze arbori pentru fiecare aviz de construcţie. România ar trebui să preia acest model?
Observator » Evenimente » Zece şoferi, amendaţi în Braşov. Intraseră cu maşinile off-road într-o zonă interzisă şi le-au spus jandarmilor că sunt în team-building