Antena Meniu Search
x

Zeci de avioane militare si elicoptere au facut show deasupra Capitalei

A fost spectacol pe cer de Ziua Aviatiei si a Fortelor Aeriene. Zeci de avioane militare si elicoptere au facut show deasupra Capitalei. Mai mult, bucurestenii au avut ocazia sa zboare cu o aeronava de tip Spartan

Vezi și

Baza militara 90 de pe Aeroportul Otopeni si-a deschis portile pentru vizitatorii.  Participantii norocosi au castigat la tombola un zbor la bordul unui avion de tip Spartan. "Regulile zborului: la decolare, centurile de siguranta. Adultii vor tine copiii in brate. La aterizare, la fel. Pe timpul zborului, daca aveti probleme medicale, imi spuneti mie si colegilor mei", i-au sfatuit instructorii.

Aeronava a zburat deasupra Capitalei timp de un sfert de ora. La bordul fiecarui avion au fost 40 de calatori.

Cei mai incantati de zbor au fost, bineinteles, copiii. Si premierul Victor Ponta, impreuna cu fiul sau si Ministrul Apararii, Mircea Dusa, au urcat in Spartan. "Vreau sa ii felicit pe cei de la Minsiterul Apararii, de la Fortele Aeriene, cu resurse putine reusesc sa faca misiuni extraodrinare".

Eroii Aerului au fost comemorati de asemenea printr-o ceremonie la monumentul din Piata Aviatorilor. Oficialii romani au depus 30 de coroane in cinstea lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Zeci de avioane militare si elicoptere au facut show deasupra Capitalei