Antena Meniu Search
x

Video Zeci de copii, la spital după ce s-au jucat cu petarde și artificii. O fetiță din Brașov, rănită grav la ochi. Un băiețel a rămas cu bucăți de petardă în braț

Distracţia de Revelion s-a terminat la spital pentru mulţi copii care s-au jucat cu petarde şi artificii. O fetiţă din Braşov a fost adusă la Bucureşti cu răni grave la ochi, iar un adolescent a ajuns la Urgenţe cu bucăţi dintr-o petardă în braţ. 

de Redactia Observator

la 02.01.2024, 08:48

Vezi și

Foarte multe zeci sau poate chiar sute de astfel de probleme în toată ţara, dacă vorbim doar despre ziua de ieri şi noaptea de Revelion. În primul rând, o fetiţă de cinci ani a fost adusă din Braşov pentru că i-a explodat o petardă în faţă. 

Zeci de astfel de cazuri în toată țara

Nu a putut fi tratată la Braşov, aşa că ambulanţa a transportat-o până la spitalul de oftalmologie din capitală. La fel, doi copii de 6 ani din Sibiu au fost răniți după ce petardele i-au explodat în mână şi cu aceeaşi problemă au ajuns la spital şi alţi 6 copii din Craiova.

La Bucureşti, foarte multe cazuri la camerele de gardă, vorbim doar despre Spitalul Grigore Alexandrescu, unde au fost 230 de prezentări. Dacă vorbim despre această joacă cu artificii, cu petarde, pentru că aşa o numesc copiii, 30 de minori au avut traume şi răni şi 10 dintre ei au fost răniţi.

În plus, un băiat de 17 ani din Bucureşti, internat la Spitalul Grigore Alexandrescu din capitală, ne-au transmis medicii că l-au ţinut în spital în continuare cu răni foarte grave la mână pentru că o astfel de petardă i-a explodat în mână. Foarte greu le-a fost medicilor să desprindă bucăţile din această pocnitoare din muşchii copilului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Zeci de copii, la spital după ce s-au jucat cu petarde și artificii. O fetiță din Brașov, rănită grav la ochi. Un băiețel a rămas cu bucăți de petardă în braț