Antena Meniu Search
x

Video Zeci de decorațiuni au împânzit străzile din Suceava, deși mai sunt două luni până la Crăciun

Deși mai sunt 63 de zile până la Crăciun, municipiul Suceava se pregăteşte deja să intre în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Zeci de decoraţiuni au împânzit străzile oraşului, iar locuitorii aşteaptă cu nerăbdare să le admire şi aprinse. 

de Redactia Observator

la 23.10.2021, 09:45

Vezi și

Angajații Domeniului Public din cadrul Primăriei lucrează la foc continuu pentru montarea beculețelor pentru iluminatul festiv de sărbători. Decoraţiunile urmează să fie aprinse, oficial, la sfârșitul lunii noiembrie. Angajații lucrează doar noaptea, pentru a evita blocajele în trafic.

"Mi se pare o idee foarte bună, mai ales că e pe timp de noapte şi nu pe timp de zi. Adică dacă era pe timp de zi era o problemă cu traficul", spune un tânăr.

Suceava se pregătește de Sărbători

Ghirlande luminoase cu brăduţi, steluţe şi Moşi Crăciun vor împodobi străzile. Oamenii au de făcut însă un reproş autorităţilor.

Angela Bertea - Reporter Observator: Aproximativ o lună au la dispoziţie angajaţii primăriei să monteze instalaţiile de Crăciun. Astfel, pe 28 noiembrie, de Ziua Bucovinei, întreg iluminatul stradal de sărbătoare va fi aprins.

Deja au fost montate decoraţiunile luminoase în trei cartiere ale municipiului Suceava, urmând ca în perioada următoare să fie decorat tot oraşul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Zeci de decorațiuni au împânzit străzile din Suceava, deși mai sunt două luni până la Crăciun