Antena Meniu Search
x

Video Zeci de pakistanezi și indieni, îndesați într-o dubă, printre instalaţii sanitare. Încercau să treacă ilegal graniţa în Ungaria

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad au depistat, ascunşi într-o autoutilitară, 32 de cetăţeni din Pakistan și India care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria. Șoferul, cetățean român, este cercetat pentru trafic de migranţi.

de Redactia Observator

la 07.09.2023, 11:38

Vezi și

Miercuri noapte, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român cu vârsta de 20 de ani. Tânărul conducea o autoutilitară înmatriculată în Polonia și transporta, conform documentelor, instalații sanitare cu destinația Italia.

Migranții încercau să treacă ilegal graniţa în Ungaria

„În baza profilului de risc s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit al mijlocului de transport în urma căruia polițiștii de frontieră au descoperit, în compartimentul pentru marfă, într-un locaș special amenajat treizeci și doi cetățeni străini. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul sectorului poliţiei de frontieră pentru cercetări. În cadrul verificărilor, colegii noștri au stabilit că persoanele sunt cetățeni din Pakistan și India, cu vârste cuprinse între 20 și 45 de ani, intrați legal pe teritoriul României. Aceștia au declarat că intenţionau să ajungă ilegal într-un stat din vestul Europei”, anunță Poliția de Frontieră într-un comunicat.

Oamenii legii au început cercetările pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cetățenii străini. De asemenea, șoferul este cercetat pentru trafic de migranți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Zeci de pakistanezi și indieni, îndesați într-o dubă, printre instalaţii sanitare. Încercau să treacă ilegal graniţa în Ungaria