Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Zeci de pasageri, prinşi fără bilet într-un tren cu direcţia Bucureşti. Deşi costă 6 lei, doar 8 oameni au ales să-l cumpere

Razie de amploare a polițiștilor de la Transporturi feroviare în această dimineaţă. Pasagerii care au călătorit în această dimineaţă cu trenul pe ruta Fundulea - Bucureşti Obor au fost legitimaţi, iar unii dintre ei chiar controlaţi în bagaje. În urma raziei, poliţiştii au descoperit că doar 8 pasageri cumpăraseră bilet.

de Redactia Observator

la 10.10.2024 , 14:54

Ruta Bucureşti - Fundulea este folosită des de navetişti. Trenul este mai mereu plin, însă încasările aproape inexistente. Mulţi dintre pasageri spun că nu au de unde să cumpere permisele de călătorie şi dau vina pe casele de bilete inexistente.

Biletele cumpărate direct din tren ajung să coste şi de patru ori mai mult

"Am platit 5 lei, a venit nasul, i-am dat 10 lei, el mi-a dat restul  5 lei si cand a venit controlul am mai dat 16 lei, cat inseamna? 21 de lei?", spune un călător.

Vezi și

Un bilet pana la statia Bucuresti - Obor costa 6.30 lei, dar cei mai multi dintre pasageri aleg sa urce in vagoane fara sa scoata acesti bani din buzunare pentru o distanta de aproximativ 32 km, calatorii aleg deseori sa negocieze tariful cu nasul.

Poliţiştii de la transporturi feroviare spun că astfel de verificări vor mai avea loc în perioada următoare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi să plătiţi cu cardul sau cash atunci când faceţi cumpărături?
Observator » Evenimente » Zeci de pasageri, prinşi fără bilet într-un tren cu direcţia Bucureşti. Deşi costă 6 lei, doar 8 oameni au ales să-l cumpere