Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Zeci de polițiști în curtea din care au ieșit interlopii dezbrăcați și au amenințat agenții: "Vrei să te bat cu pistolul în mână!?" (video)

Zeci de polițiști au descins în curtea din care au ieșit interlopii dezbrăcați și au amenințat agenții: "Vrei să te bat cu pistolul în mână!?", au strigat cei doi bărbați, unul dintre ei încătușat.

de Cosmin Stăniloiu

la 15.06.2020 , 13:59

  • Percheziții de amploare în casa din care au ieșit cei doi interlopi.
  • Agresorii polițiștilor au fost reținuți.

Scene ireale duminică, la Stănești, în Gorj, unde doi interlopi din Buzău au mobilizat zeci de polițiști, după ce au provocat un scandal. La bustul gol, cei doi s-au încăierat prima oară cu echipajul venit să aplaneze un conflict iscat acolo unde petreceau tinerii.

În plină stardă, cu zeci de martori, în timp ce polițiștii încercau să-i țină la distanță cu pistoalele scoase, unul dintre interlopi vine amenințător spre agenți și strigă: "Ieși, vrei să te bat cu pistolul în mână? Vrei să te bat?" Unul dintre scandalagii e deja încătușat, dar polițiștii nu îndrăznesc să se mai apropie de el.

Cei doi înjură și amenință încontinuu, fără ca agenții să se mai apropie de ei. Din contră fac pași în spate și se îndepărtează. În câteva minute sunt chemate ajutoare, zeci de alți polițiști venind la Stănești. 

Percheziții la Stănești
Vezi și

Cei doi bărbați s-au retras în curtea din care ieșiseră și cel încătușat a distrus cătușele cu un topor. Apoi a fost reținut, în vreme ce prietenul lui a fugit, fiind șiel prins înainte de miezul nopții.

Luni, zeci de polițiști au descins în curtea și casa din care au ieșit cei doi interlopi din Buzău și au făcut percheziții. Din sursele noastre, căutau arme albe, inclusiv toporul cu care au fost distruse cătușele. De asemenea, căutau stupefiante în mașina bărbaților.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, luni de dimineață, și vor fi duși în fața unui judecător cu propunere de arestare preventivă. Cei doi au fost în curtea casei din care au ieșit în momentul perchezițiilor de luni.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Zeci de polițiști în curtea din care au ieșit interlopii dezbrăcați și au amenințat agenții: "Vrei să te bat cu pistolul în mână!?" (video)