Antena Meniu Search
x

Criminalul care a incendiat o fată în Mehedinți a fost arestat preventiv

Criminalul care a incendiat o fată de 17 ani în Mehedinți a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul, condamnat la 90 de ani de închisoare după cinci crime comise în anii '90, riscă să nu mai iasă niciodată de după gratii, dacă va fi găsit vinovat. Victima este internată la spital, în stare gravă.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 15.06.2020, 13:41

Criminalul care a incendiat o fată în Mehedinți a fost arestat preventiv
Bărbatul fusese condamnat, în 1994, la 90 de ani de închisoare - Observator
  • Criminalul, arestat preventiv
  • Victima, în stare gravă la Terapie Intensivă

"În fapt, s-a reținut că, în data de 12.06.2020, în jurul orei 23,00, inculpatul T.I., din comuna Dîrvari, sat Dîrvari, județul Mehedinți, s-a deplasat la locuința victimei Ș.M.L.A., din aceeași localitate și a pătruns în camera unde se afla susnumita, a stropit-o cu o substanță inflamabilă și apoi i-a dat foc", a anunțat Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi 

Procurorii au anunțat că, din primele cercetări, victima prezintă leziuni de violență, produse prin flacără, care necesită 45-50 de zile de îngrijiri medicale, leziuni ce i-au pus în primejdie viața.

Potrivit reprezentanților instituției, individul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor.

"Menționăm că, la data de 13.06.2020, Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți, a formulat propunerea arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile, față de inculpatul T.I., iar Tribunalul Mehedinți a admis propunerea și a dispus arestarea inculpatului, pentru o durată de 30 de zile", se mai arată în comunicatul procurorilor.

Filmul tragediei din Mehedinți. Adolescentă de 17 ani, incendiată de un criminal eliberat condiționat

O fată de 17 ani se zbate între viaţă şi moarte după ce un criminal în serie i-a dat foc în casă, pur și simplu. Fata are arsuri pe 90% din corp și se află în stare critică, la Terapie Intensivă. 

Individul, eliberat condiţionat de un an, era prieten cu familia victimei. Cu trei zile înainte faptelor atroce, minora a reclamat la Poliţie că bărbatul a violat-o. Vineri seară, criminalul s-a răzbunat, iar apoi a fugit. După câteva ore a fost prins.

Agresorul fost eliberat condiţionat, anul trecut, după 25 de ani de închisoare. A comis cinci crime pentru care, în 1994, a primit o condamnare de 90 de ani în spatele gratiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Criminalul care a incendiat o fată în Mehedinți a fost arestat preventiv