Antena Meniu Search
x

De Ziua Îndrăgostiţilor, un băiat din Satu Mare îşi încheie socotelile cu viaţa, salvat de un fost militar în Afganistan, actual poliţist, şef de post

Un tânăr de 23 de ani a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa chiar de Valentines Day, dar Vasile Ungur, un poliţist din Satu Mare, fost militar în Afganistan şi actualul şef de post din Crucișor, l-a salvat în ultima clipă.

Poliţistul a răspuns unui apel la 112, potrivit căruia un tânăr urma să-şi ia viaţa

Un tânăr de 23 de ani a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa chiar de Valentines Day, dar Vasile Ungur, un poliţist din Satu Mare, fost militar în Afganistan şi actualul şef de post din Crucișor, l-a salvat în ultima clipă.

Poliţistul a răspuns unui apel la 112, potrivit căruia un tânăr urma să-şi ia viaţa, în urma unor neînțelegeri pe care le-a avut cu părinții.

Poliţistul s-a dus ţintă la adresă şi l-a găsit imediat pe tânăr

Apelul a fost direcționat către agent de poliție Ungur Vasile, șeful Postului de Poliție Crucișor, care sa deplasat de urgență la domiciliul tânărului, unde, întâlnindu-se cu părinții acestuia, au pornit împreună în căutarea lui.

Pe acelaşi subiect

Ajuns la o anexă, a constatat că poarta de acces era închisă din interior, astfel că a forţat-o pentru a reuşi să intre, moment în care a observat tânărul agățat cu ajutorul unei sârme, înfășurate în jurul gâtului, de un par în mijlocul anexei.

Văzând că acesta prezintă semne vitale, l-a eliberat din prinsoare, l-a scos afară și i-a acordat primul ajutor, salvându-i viața, informează gazetanord-vest.ro

Poliţistul erou a fost în misiunie şi în Afganistan

Înainte a îmbrăca uniforma de polițist, Vasile Ungur a purtat uniforma de militar, timp de 6 ani, perioadă în care a fost trimis în misiune și în Afganistan.

”Felicitări colegului nostru pentru promptitudinea şi profesionalismul de care a dat dovadă! Prima, şi cea mai importantă atribuţie a Poliţiei Române – apără viaţa!”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Satu Mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » De Ziua Îndrăgostiţilor, un băiat din Satu Mare îşi încheie socotelile cu viaţa, salvat de un fost militar în Afganistan, actual poliţist, şef de post