Antena Meniu Search
x

Video Imagini surprinse cu autocarul strivit în Pasajul Unirii, cu câteva secunde înainte de accident

Imagini obţinute în exclusivitate de Observator, cu doar câteva secunde înainte de producerea accidentului terifiant de la Pasajul Unirii, în care o persoană a murit şi alte peste 20 au fost rănite, după ce autocarul cu 47 de turişti greci a fost strivit sub greutatea limitatorului de înălţime. Cu puţin timp înainte de impact, şoferul a schimbat banda şi a încercat să intre în pasaj, moment în care s-a izbit puternic de limitator. 

de Redactia Observator

la 24.12.2022, 19:51

Vezi și

Cu doar 1 minut înainte de impact, camera de bord a unui şofer a surprins autocarul care circula pe Bulevardul Dimitrie Cantemir. Era încadrat corect. Cu circa 200 de metri înainte de intrarea în pasaj, şoferul a schimbat banda, semn că nu a văzut presemnalizarea care anunţa că nu au voie camioanele şi autobuzele mai înalte de 3 metri şi jumătate. Nu a frânat nici când a avut în faţă limitatorul de înălţime, aşa că l-a izbit în plin. 

O persoană şi-a pierdut viaţa, iar 23 au ajuns la spital

O persoană şi-a pierdut viaţa, iar 23 au ajuns la spital. Trei, în stare gravă. Treisprezece victime ale accidentului sunt internate, în prezent, în spitalele din Bucureşti, iar patru dintre acestea vor fi externate în cursul zilei de duminică, a informat Ministerul Sănătăţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Exclusiv Observator » Imagini surprinse cu autocarul strivit în Pasajul Unirii, cu câteva secunde înainte de accident