Antena Meniu Search
x

UPDATE ALERTĂ cu bombă la două gări din Bruxelles. Doi ofițeri de poliție au fost înjunghiați (FOTO)

Poliţia din Bruxelles a evacuat miercuri două gări din oraş, din cauza unor alerte cu bombă.

UPDATE 16.30 Potrivit primelor informații, doi ofițeri de poliție au fost înjunghiați, iar gara este răscolită de oamenii legii în căutarea de explozivi. Ofițerii de poliție au fost atacați la un punct de control al gării, scrie neweurope.eu

Parchetul capitalei belgiene a anunțat că deocamdată nu există dovezi care ar duce către un act terorist. Agresorul a fost arestat.

De asemenea, purtătoarea de cuvânt a parchetului din Bruxelles, Jennifer Vanderputten, a a anunțat că ofițerii răniți nu sunt în pericol de moarte.

Ştirea iniţială

Poliţia din Bruxelles a evacuat miercuri două gări din oraş, din cauza unor alerte cu bombă.

Poliţia belgiană a primit în jurul orei locale 13.20 (14.20 ora României) un apel prin care era anunţată că în Gara de Nord se află o bombă.

Clădirea a fost evacuată, iar garniturile de tren nu au mai oprit în staţie, a anunţat compania care gestionează căile ferate belgiene, Infrabel.

Ulterior, compania a decis să oprească în totalitate circulaţia trenurilor în zonă.

De asemenea, mai multe tramvaie au fost blocate.

La scurt timp după aceea, forţele de ordine au evacuat şi clădirea Portalis, unde se află Parchetul din Bruxelles, precum şi Gare de Midi.

Potrivit agenţiei Belga, numeroşi poliţişti şi militari au fost desfăşuraţi în oraş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » UPDATE ALERTĂ cu bombă la două gări din Bruxelles. Doi ofițeri de poliție au fost înjunghiați (FOTO)