Antena Meniu Search
x

11 pacienți Covid au murit într-un incendiu izbucnit la secția ATI a unui spital din India

11 pacienți Covid au murit într-un incendiu izbucnit la secția de Terapie Intensivă a unui spital din Ahmednagar, India. Premierul Narendra Modi s-a declarat îndurerat, în urma tragediei.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.11.2021, 19:03

11 pacienți Covid au murit într-un incendiu izbucnit la secția ATI a unui spital din India - Profimedia

Tragedie în India, sâmbătă dimineață, unde 11 pacienți Covid au murit într-un incendiu izbucnit la secția ATI a unui spital din Ahmednagar. 

Când a izbucnit incendiul, în secția Covid erau internați 17 pacienți.

Inițial, 10 au au murit în incendiu, iar 7 au fost transferați. 

Dintre cei șapte, un pacient în stare critică a murit. Un oficial, Rajendra Bhosale, a ordonat o anchetă asupra acestui incident, potrivit Indian Express. Bhosale a declarat presei că incendiul ar fi izbucnit în jurul orei 10.30 la secția Covid din noua clădire a spitalului civil.

Pe acelaşi subiect

Premierul Narendra Modi s-a declarat că este îndurerat de aceste decese. „Îngrijorat de pierderea de vieți din cauza unui incendiu într-un spital din Ahmednagar, Maharashtra. Condoleanțe familiilor îndoliate. Fie ca răniții să se recupereze cât mai repede", a scris Narendra Modi pe Twitter.

Cauza posibilă a incendiului, un scurtcircuit

Primele date sugerează că un scurtcircuit ar fi putut declanșa incendiul, însă o anchetă va determina cu exactitate cauzele. Ministrul Uddhav Thackeray a afirmat că se vor lua măsuri severe împotriva celor care vor fi găsiți vinovați de neglijență.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » 11 pacienți Covid au murit într-un incendiu izbucnit la secția ATI a unui spital din India