Antena Meniu Search
x

Video ''Au ars copiii în casă.'' Doi bebeluşi din Târgu Mureş, lăsaţi în grija fratelui de patru ani, au murit într-un incendiu pornit de la o sobă improvizată

Doi bebeluşi şi-au găsit sfârşitul într-un incendiu pornit de la o sobă improvizată, într-un cartier de la marginea oraşului Târgu Mureş. Mama îi lăsase în grija fratelui de patru ani, care a reuşit să fugă din casă când a văzut flăcările. O întreagă comunitate a încercat să-i salveze pe cei mici, dar a fost prea târziu.

de Redactia Observator

la 31.10.2021, 19:36

Vezi și

''Ce-aţi auzit că s-a întâmplat?

Au spus că au ars copiii în casă.''

Flăcările au cuprins cu repeziciune casa în care se aflau singuri trei copii mici. Mama lor, o tânără de 20 de ani, plecase să caute lemne pentru sobă prin cartierul mărginaş, iar tatăl era în oraş, cu un alt copil. În lipsa lor, fiul de patru ani ar fi trebuit să aibă grijă de bebeluşul de 3 luni şi de frăţiorul de un an şi 9 luni. Doar cel mai mare a avut noroc.  

''Copilul a ieşit afară când a văzut focul.'' 

Pe acelaşi subiect

''Unde au fost copii?

Înăuntru, în casă! Că a făcut foc şi copiii au fost într-un pat!''

Toate eforturile au fost în zadar: bebeluşii nu au putut fi salvaţi

Mama n-a mai putut să facă nimic când s-a întors acasă, nici măcar să intre. Încercaseră şi vecinii să-i salveze, dar în zadar. 

''N-am putut să-i scoatem fiincă focul era la ușă. Nu am putut să intrăm, am aruncat cu găleți de apa.'' 

''Aruncau apa oamenii, dar nu se stinge deloc.'' 

Între timp au ajuns şi pompierii. Au fost nevoiţi să spargă un perete pentru a putea stinge incendiul. 

Mihai Gagyi, Comandant detașament pompieri Târgu Mureș: Ajunşi la locul intervenţiei am constatat că incendiul se manifesta generalizat la întreaga construcţie, pe aproximativ 20 mp.

Cel mai probabil, sursa incendiului a fost soba improvizată folosită inclusiv pentru gătit. Răspunsul îl vor da polițiștii, după ce vor finaliza dosarul penal deschis în acest caz. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » ''Au ars copiii în casă.'' Doi bebeluşi din Târgu Mureş, lăsaţi în grija fratelui de patru ani, au murit într-un incendiu pornit de la o sobă improvizată