Antena Meniu Search
x

13 cetățeni străini au murit în atacul din Mali

Un număr de 13 cetățeni străini au fost uciși în atacul terorist care a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un hotel din centrul capitalei statului Mali

Un număr de 13 cetățeni străini au fost uciși în atacul terorist care a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un hotel din centrul capitalei statului Mali, transmite Agerpres.

Atacul de la hotelul Radisson Blu din Bamako, revendicat de gruparea jihadistă Al-Mourabitoune, apropiată de Al-Qaeda, s-a soldat cu 19 morți conform bilanțului oficial prezentat de președintele statului Mali, Ibrahim Boubacar Keita.

Printre cei 13 cetățeni străini uciși se află șase ruși care lucrau pentru compania de transport aerian Volga-Dnepr, trei cetățeni chinezi care lucrau pentru compania publică China Railway Construction, doi belgieni, dintre care unul era înalt funcționar parlamentar al federației Wallonia-Bruxelles.

Între victime s-au mai aflat o femeie cu cetățenie americană și un cetățean senegalez angajat al unei societăți petroliere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » 13 cetățeni străini au murit în atacul din Mali