Antena Meniu Search
x

13 femei și fete au murit la o nuntă din India, după ce s-au prăbușit într-o fântână adâncă de 15 metri

Treisprezece femei și fete au murit în timpul unei ceremonii de nuntă, într-un sat din nordul Indiei. Victimele s-au prăbușit într-o fântână, după ce capacul de fier care o acoperea a cedat sub greutatea lor.

de Redactia Observator

la 17.02.2022, 12:11

Vezi și

Femeile și copiii se adunaseră pentru a lua parte la un ritual de căsătorie în satul lor. „Victimele au căzut și au fost zdrobite sub moloz”, a spus magistratul districtual S. Rajalingam, indicând că fântâna adâncă de peste 15 metri era extrem de veche și nu a putut suporta greutatea lor.

Poliția a spus că victimele - toate femei și copii - stăteau pe o placă de metal care acoperea fântâna, când aceasta s-a prăbușit sub greutatea lor. Încă două persoane au fost rănite în incidentul de la nuntă.

13 femei și fete au murit la o nuntă din India, după ce s-au prăbușit într-o fântână adâncă de 15 metri.

Profimedia Images/ The Guardian

Prim-ministrul Narendra Modi a spus că accidentul este ”sfâșietor” și a transmis că „administrația locală este implicată pentru a acorda tot ajutorul posibil”, scrie The Guardian.

Familiile și-au jelit rudele moarte în hainele de nuntă

Presa locală a relatat că victimele au fost duse la spital, unde 13 persoane au fost declarate moarte. Două persoane au suferit răni grave în urma incidentului. Imaginile de la spital au arătat rudele, încă îmbrăcate în haine de nuntă, jelindu-i pe cei dragi.

Tragedia a avut loc miercuri seara, în cadrul tradiționalei ceremonii „haldi”, în care rudele aplică pastă de turmeric pe fețele mirilor, ca semn al prosperității. Când placa s-a rupt, ceilalți invitați au sărit să salveze victimele, pe care le-au dus apoi la un spital din apropiere. 11 persoane au fost declarate moarte pe loc, alte două au murit mai târziu, la spital, a spus poliția.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nunțile indiene sunt adesea evenimente fastuoase, cu un număr mare de invitați și durează câteva zile. În 2017, 24 de invitați la o nuntă au fost uciși când un zid s-a prăbușit peste ei, în timpul unei furtuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » 13 femei și fete au murit la o nuntă din India, după ce s-au prăbușit într-o fântână adâncă de 15 metri