Antena Meniu Search
x

176 de oameni au murit în avionul prăbuşit în Iran. Victime de şapte naţionalităţi, niciun supravieţuitor

176 de oamei au murit în avionul prăbuşit în Iran. Victimele sunt de şapte naţionalităţi şi nu există niciun supravieţuitor. Autorităţile iraniene au recuperat cutia neagră a avionului.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 08.01.2020, 11:20

176 de morţi, avion prăbuşit
176 de oamei au murit în avionul prăbuşit în Iran. Victime de şapte naţionalităţi, niciun supravieţuitor - Twitter

176 de oamei au murit în avionul prăbuşit în Iran. Victimele sunt de şapte naţionalităţi şi nu există niciun supravieţuitor. Autorităţile iraniene au recuperat cutia neagră a avionului.

Echipele de salvare iraniene au găsit cutia neagră a avionului Boeing 737, al companiei Ukraine International Airlines, prăbuşit miercuri dimineaţă în apropierea aeroportului din Teheran, a anunţat postul public de radio iranian, citat de Reuters.

Un avion Boeing 737-NG al companiei Ukraine International Airlines s-a prăbuşit miercuri, la scurt timp după decolarea de pe aeroportul Imam Khomeini din Teheran. Aparatul de zbor a căzut în apropierea aeroportului şi a fost cuprins de flăcări. 

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a anunţat că toate cele 176 de persoane aflate la bordul avionului Boeing 737-800 prăbuşit în Iran au decedat. În aeronavă erau 167 de pasageri şi 9 mebri ai echipajului. Cele 176 ce victime sunt de 7 naţionalităţi: 82 iranieni, 3 britanici, 11 ucrineni, 63 canadieni, 10 suedezi, 4 afgani şi 3 germani.

Consiliul de Securitate Naþionalã al Ucrainei a anunţat că 11 cetăţeni ucraineni, dintre care nouă membri ai echipajului, au murit în acest accident.

Acesta este primul accident fatal din istoria companiei Ukraine International Airlines (UIA). Compania a precizat că aeronava trecuse testul tehnic planificat şi desfăşurat pe data de 6 ianuarie. Aeronava era una relativ nouă, produsă în urmă cu mai puţin de 4 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » 176 de oameni au murit în avionul prăbuşit în Iran. Victime de şapte naţionalităţi, niciun supravieţuitor