Antena Meniu Search
x

2016 nu a fost un an reușit pentru multe casnicii de la Hollywood

2016 nu a fost un an reușit pentru multe casnicii de la Hollywood. Cupluri celebre au decis sa pună capăt relațiilor anul acesta, fapt care a întristat milioane de fani.

Vezi și

2016 nu a fost un an reușit pentru multe casnicii de la Hollywood. Cupluri celebre au decis sa pună capăt relațiilor anul acesta, fapt care a întristat milioane de fani.

Fără nicio îndoiala, despărțirea dintre Angelina Jolie si Brad Pitt a șocat o lume întreaga. Idila dintre cei doi s-a înfiripat, în anul 2005 pe platourile de filmare din Ms And Mrs Smith, atunci cand Brad avea deja o relație cu actrița Jeniffer Aniston.

Dupa 11 ani împreună, cei doi au decis să pună capăt căsniciei. Angelina Jolie l-a acuzat pe soțul sau că are un comportament abuziv faţă de copiii lor. Actorii au împreuna șase copii, trei biologici şi trei adoptați.

Nu a fost singurul cuplu care s-a destrămat anul acesta. Johnny Depp şi Amber Heard au divorţat după numai 1 an şi trei luni de căsnicie. Depp a fost acuzat că a manifestat un comportament violent faţă de actriţă. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru pelicula The Rum Diary.

Actriţa Drew Barrymore, cunoscută pentru rolul din Îngerii lui Charlie a anunţat în luna Aprilie că divorţează de soţul său, Will Kopelman. Potrivit unui comunicat de presă emis de publicaţia People, cuplul a declarat următoarele:

Vestea i-a luat prin surprindere atât pe fani, cât şi pe apropiaţi. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu patru ani şi au împreună două fete, Olive şi Frankie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » 2016 nu a fost un an reușit pentru multe casnicii de la Hollywood