Antena Meniu Search
x

Curs valutar

91 de morți și sute de răniți în cutremurul de 7 din insula Lombok din Indonezia

Cel puțin 91 de oameni au murit în cutremurul cu magnitudinea de 7 care a lovit insula turistică Lombok din Indonezia. Alte sute de persoane au fost rănite, precizează serviciile de urgență.

de Redactia Observator

la 06.08.2018 , 09:35

Distrugeri provocate pe Insula Lombok din Indonezia de cutremurul cu magnitudinea 7 Cutremurul de 7 produs pe insula Lombok din Indonezia a provocat distrugeri și numeroase victime - Reuters

Cel puțin 91 de oameni au murit în cutremurul cu magnitudinea de 7 care a lovit insula turistică Lombok din Indonezia. Alte sute de persoane au fost rănite, precizează serviciile de urgență.

Cutremurul cu magnitudinea 7 care a lovit Lombok a provocat distrugeri majore în mai multe părți ale insulei din Indonezia. Din păcate, s-au înregistrat și victime.

Bilanțul de 91 de morți și sute de răniți este încă provizoriu. Operațiunile de salvare sunt în derulare, iar autoritățile se tem că numărul victimelor ar putea crește. În continuare, sunt persoane date dispărute.

Articolul continuă după reclamă

Inițial, serviciile de urgență au anunțat că au murit 3 persoane în cutremur, apoi bilanțul a crescut dramatic, la 22 și la 39 de morți, pentru ca, în doar câteva ore, să se dubleze.

Seismul s-a produs după lăsarea întunericului și a provocat o panică uriașă, așa cum arată și imaginile dramatice filmate de localnici.

Cutremurul, produs la o adâncime de doar 10 kilometri, a fost puternic resimțit și în insula vecină, Bali, de asemenea, un paradis turistic, ca și Lombok.

Evacuări masive s-au produs în Bali, inclusiv pacienții unui spital din localitatea Denpasar au fost scoși în stradă.

Mii de oameni au rămas fără curent pe ambele insule, din cauza seismului. Efectul acestui cutremur e mai mare decât al celui de 6,4 din urmă cu o săptămână, produs tot pe insula Lombok, când au murit 16 persoane.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » 91 de morți și sute de răniți în cutremurul de 7 din insula Lombok din Indonezia