Antena Meniu Search
x

Peste 30 de morţi, în urma unei explozii devastatoare într-o benzinărie din Daghestan. Printre victime sunt şi copii

Cel puţin 35 oameni au murit şi peste 60 au fost răniţi în urma unei explozii în Rusia. Incidentul a avut loc la o benzinărie din sudul ţării, în Daghestan, iar printre victime se află şi copii.

de Redactia Observator

la 15.08.2023, 11:09

Vezi și

UPDATE 11:00 Potrivit autorităţilor locale din Daghestan, peste 35 de persoane au murit în urma exploziei din benzinărie. În urma misiunii de căutare, salvatorii au descoperit cinci cadavre printre resturile rezultate în urma deflagraţiei. Alte 63 de persoane se află la spital, 11 victime, între care şi doi copii, sunt în stare gravă. 

Cel puţin 75 de persoane au fost rănite, dintre care 10 se află în stare critică. Treisprezece dintre răniţi sunt copii. O parte dintre victime vor fi transportate la Moscova. Pompierii au avut nevoie de mai mult de trei ore şi jumătate pentru a stinge incendiul care s-a extins pe o suprafaţă de 600 de metri pătraţi.

Focul a izbucnit luni seară la un atelier de reparaţii auto de pe marginea unei autostrăzi din capitala Daghestanului, Mahacikala, şi a provocat explozii extinzându-se la o benzinărie din apropiere, au declarat oficialii. Două dintre cele opt rezervoare ale benzinăriei au explodat, potrivit agenţiei TASS. Exploziile au fost atât de puternice, încât s-au simţit în locuinţele unei suburbii din apropiere.

Imagini postate online au arătat o clădire cu un etaj în flăcări, iar martorii au declarat că semăna cu scena unui război. Familiile victimelor vor primi despăgubiri. Autorităţile au deschis o anchetă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Peste 30 de morţi, în urma unei explozii devastatoare într-o benzinărie din Daghestan. Printre victime sunt şi copii