Antena Meniu Search
x

Video 4 morţi şi 16 răniţi, după ce o clădire cu două etaje s-a prăbuşit în Palma de Mallorca. Alţi oameni ar putea fi prinşi sub dărâmături

Patru oameni au murit şi alţi 16 au fost răniţi, după ce o clădire cu două etaje din Palma de Mallorca s-a prăbuşit. Echipele de salvare se tem însă că mai multe persoane s-ar putea afla sub dărâmături.    

de Redactia Observator

la 24.05.2024 , 08:45

Presa locală scrie că un balcon s-ar fi prăbuşit din cauza numărului mare de oameni care se aflau acolo în acel moment, dar o cauză oficială nu a fost dezvăluită. 

Clădire prăbuşită în Mallorca: sunt 4 morţi şi 16 răniţi

"Patru persoane au fost confirmate moarte" în urma "surpării unui acoperiş al unui imobil cu două etaje" în zona cunoscută sub numele Playa de Palma, în sudul Palma de Mallorca, o insulă turistică la Marea Mediterana, au anunţat pe platforma X salvatorii.

Vezi și

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Șapte persoane au fost rănite "foarte grav" și nouă "grav", au precizat serviciile de urgență pe X.

Premierul Pedro Sanchez a declarat că a vorbit cu autoritățile locale și regionale, adăugând că guvernul este pregătit să ajute "cu toate mijloacele necesare".

Autorităţile investighează acum circumstanţele în care a avut loc groaznicul accident. 

Insulele Baleare, cunoscute prin apele lor cristaline şi plajele lor, sunt a doua destinaţie turistică a Spaniei, după Catalonia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Stiri externe » 4 morţi şi 16 răniţi, după ce o clădire cu două etaje s-a prăbuşit în Palma de Mallorca. Alţi oameni ar putea fi prinşi sub dărâmături