Antena Meniu Search
x

Video 9 morți și zeci de răniți, după ce un planșeu de beton s-a prăbușit peste muncitori, în hala unei uzine din Sao Paulo, în Brazilia

Campania electorală din Brazilia este îndoliată de un grav accident soldat cu nouă morţi şi 31 de răniţi. Un planşeu de beton s-a prăbuşit pe neaşteptate într-o hală, unde doi candidaţi se întâlneau cu muncitorii de la o uzină. Politicienii au fost şi ei prinşi sub dărâmături şi se numără printre răniţi.

de Redactia Observator

la 22.09.2022, 09:22

Vezi și

Dezastrul s-a produs într-o suburbie a oraşului Sao Paulo. Zeci de ambulanţe şi echipaje de pompieri au fost mobilizate pentru salvarea şi evacuarea supravieţuitorilor. Primarul localităţii, medic de profesie, a sosit şi el pentru a le acorda răniţilor primul ajutor.

Procuratura a deschis o anchetă deoarece se pare că hala, recent construită, nu era autorizată pentru evenimente cu atât de mulţi participanţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » 9 morți și zeci de răniți, după ce un planșeu de beton s-a prăbușit peste muncitori, în hala unei uzine din Sao Paulo, în Brazilia