Antena Meniu Search
x

99,2% dintre americanii care au murit de Covid în iunie 2021 erau nevaccinaţi. Avertismentul lui Fauci: "Persoanele dragi le sunt în pericol"

Majoritatea americanilor care au murit în luna iunie din cauza Covid nu erau vaccinaţi. Asta susţine Anthony Fauci, şeful grupului de lucru anti-covid din Statele Unite ale Americii.

de Redactia Observator

la 09.07.2021, 17:54

99,2% dintre americanii care au murit de Covid în iunie 2021 erau nevaccinaţi. Avertismentul lui Fauci: "Persoanele dragi le sunt în pericol"
- Profimedia

Potrivit lui Fauci, 99,2% dintre cei care au decedat luna trecută, au murit pentru că nu s-au vaccinat. "Nu ne mai putem complace. Milioane de americani nu sunt încă vaccinaţi şi protejaţi. Iar din această cauză, comunităţile lor sunt în pericol, prietenii lor sunt în pericol, persoanele care le sunt dragi sunt în pericol", a declarat Anthnoy Fauci, conform The Guardian.

Potrivit datelor autorităţilor, în luna iunie, au murit aproximativ 8.000 de oameni în Statele Unite din cauza pandemiei. Media zilnică a deceselor este de aproximativ 260 de decese. În Statele Unite, 67% din populaţia de peste 18 ani s-a vaccinat cu cel puţin o doză, iar 58% este complet imunizată.

Datele reprezintă o medie generală pentru că diferenţele dintre state sunt uriaşe. La preluarea mandatului, Joe Biden a declarat că obiectivul este ca 70% din populaţia Statelor Unite ale Americii să fie vaccinată până în luna iulie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » 99,2% dintre americanii care au murit de Covid în iunie 2021 erau nevaccinaţi. Avertismentul lui Fauci: "Persoanele dragi le sunt în pericol"