Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fiica unui celebru actor e prima persoană din Marea Britanie care moare din cauza puternicului drog 2C-P, supranumit "drogul petrecerilor" (Foto)

Louella Eve Fletcher-Michie, fiica actorului John Michie, este prima persoană din Marea Britanie care moare din cauza puternicului drog 2C-P.

de Redactia Observator

la 20.04.2018 , 18:48

Louella Eve Fletcher-Michie, fiica actorului John Michie, este prima persoană din Marea Britanie care moare din cauza puternicului drog 2C-P, supranumit "drogul petrecerilor", scrie The Sun.

Louella a fost descoperită fără suflare, în dimineața zilei de 11 septembrie 2017, într-o zonă împădurită din Lulworth, Dorset, unde se desfășura festivalul de muzică Bestival.

Louella Fletcher-Michie
Articolul continuă după reclamă

Legiștii au descoperit că modelul de 25 de ani consumase droguri precum ecstasy și ketamină înainte de a fi găsită decedată la festivalul Bestival.

Cu toate astea, iubitul ei, rapperul Ceon Broughton, a fost acuzat de omucidere în acest caz, procesul său începând azi, în Marea Britanie.

Cu ocazia acestei prime audieri, judecătorul a fost de acord să adauge încă trei capete de acuzare, pentru furnizare de substanțe interzise, la cea de omucidere.

Broughton este acuzat că nu i-a acordat ajutor Louella, după ce aceasta s-a prăbușit la pământ ca urmare a consumului de stupefiante.

The Sun scrie că Broughton i-a furnizat tinerei de 25 de ani droguri de clasă A, unul dintre acestea fiind puternicul 2C-P, care produce efecte halucinogene, psihedelice și entheogenice intense. Drogul are un debut foarte lent dacă este ingerat, iar efectele de vârf nu apar în 3 până la 5 ore. Vârful durează cinci până la zece ore, iar experiența de ansamblu durează până la 20 de ore.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Fiica unui celebru actor e prima persoană din Marea Britanie care moare din cauza puternicului drog 2C-P, supranumit "drogul petrecerilor" (Foto)