Antena Meniu Search
x

A dus o luptă nebună cu cancerul, după ce a pierdut un copil. Femeia din Anglia nu a mai reuşit însă să învingă boala, iar trei copii au rămas fără mamă

O femeie din Blyth, Northumb, Anglia a pierdut un copil, după ce a fost diagnosticată cu cancer la sân. Acum însă femeia a murit, lăsând în urmă alţi trei copii. Jamie-Lee Waddle, 28 de ani, a primit veşti devastatoare, una după alta, după ce a fost dianosticată prima dată cu cancer în luna mai 2019.

de Monica Palade

la 25.02.2021, 15:34

A dus o luptă nebună cu cancerul, după ce a pierdut un copil. Femeia din Anglia nu a mai reuşit însă să învingă boala, iar trei copii au rămas fără mamă - Shutterstock

Femeia a aflat pentru a doua oară că are cancer când era însărcinată cu cel de-al patrulea său copil.

A refuzat însă să primească tratament şi l-a adus pe lume pe fiul său, James, la 22 de săptămâni, însă copilul nu a supravieţuit decât două ore.

Jamie-Lee a continuat să lupte cu boala timp de doi ani după moartea copilului şi a fost pusă în izolare într-un pavilion de cancer în timpul pandemiei de Covid.

Lovitură după lovitură

Mai târziu, ea s-a reunit cu cei trei copii, Grace, nouă ani, Jack, şapte ani, şi Phoehe, patru ani, dar şi cu soţul său, Connor. În luna ianuarie însă în urma unui RMN a aflat că boala i s-a extins la creier, ficat şi plămâni.

Starea sa de sănătate s-a deteriorat în următoarele săptămâni şi a murit acasă pe 4 febriarie, la doar 28 de ani.

„S-a întâmplat atât de repede, prea curând. Nici nu a avut timp să îşi pună lucrurile în ordine, ceea ce şi-ar fi dorit. De când a fost diagnosticată, a primit lovitură după lovitură”, a declarat mătuşa femeii, Jo Hankinson.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » A dus o luptă nebună cu cancerul, după ce a pierdut un copil. Femeia din Anglia nu a mai reuşit însă să învingă boala, iar trei copii au rămas fără mamă