Antena Meniu Search
x

Cea mai mare vânătoare de monştri din Loch Ness: Voluntarii au căutat-o pe Nessie cu drone. Cum s-a încheiat operaţiunea

Nessie, unul dintre cei mai celebri monştri istorie, este căutat cu ajutorul tehnologiei. Sute de voluntari din toată lumea cercetează lacul adânc de peste 230 de metri cu tehnică de ultimă generaţie: drone aeriene şi subacvatice, camere cu infraroşu sau radare sonice. Vorbim despre cea mai mare căutare din ultimii 50 de ani. Operaţiunea s-a încheiat cu câteva mărturii ale unor posibile apariţii, însă fără nicio dovadă conform căreia legendara fiară din folclorul scoţian ar fi reală.

de Redactia Observator

la 28.08.2023, 14:40

Vezi și

Peste 200 de oameni participă la căutări, iar 300 urmăresc imaginile transmise în direct de pe fundul lacului, unde a fost amplasată o cameră video specială. Cu toţii speră că vor da de urma creaturii mitice, pe care o alintă Nessie.

Amy Todd, Centrul de Investigaţi din Loch Ness: Căutarea care are loc acum se întinde pe cea mai mare suprafaţă din ultimii 50 de ani. Avem ambarcaţiuni care o vânează pe Nessie, pe care vor fi Ali şi Alan şi un membru al Biroului de Investigaţii din Loch Ness. O să descoperim secretele din Loch Ness.

Povestea monstrului din Loch Ness este una dintre cele mai mari mistere nerezolvate ale lumii, spun membrii biroului de investigaţii creat special pentru găsirea bestiei.

Nessie, monstrul din Loch Ness, căutat cu drone

Ali Matheson: Jobul meu implică oarecum vânătoarea de monştri întreaga zi. Noi suntem aici toată ziua, în fiecare zi, toată vara, deci într-un mod pasiv pot spune că suntem vânători de monştri.

Monstrul din Loch Ness este una dintre cele mai populare creaturi mitice din întreaga lume. Prima sa apariţie ar fi avut loc în anul 565, când Sf. Columba a zărit un animal monstruos, cu gât lung, care ataca un înotător. De atunci, mii de oameni au povestit că au văzut cel puţin o dată cretura cu gât lung şi înfăţişare de dinozaur.

Specialiştii au demonstrat însă că multe dintre apariţiile monstrului din Loch Ness nu au fost decât imaginaţia oamenilor. Multe persoane cred în continuare că monstrul din Loch Ness există, iar în acest scop, Biroul de Investigaţii din Inverness a lansat în acest sfârşit de săptămână căutarea care speră să dezlege marele mister.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Cea mai mare vânătoare de monştri din Loch Ness: Voluntarii au căutat-o pe Nessie cu drone. Cum s-a încheiat operaţiunea