Antena Meniu Search
x

A murit puiul de koala salvat din flăcări de o femeie curajoasă, în Australia

Puiul de urs koala salvat din flăcări de o femeie curajoasă, în Australia, a murit din cauza rănilor foarte grave suferite în urma incendiului.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 24.01.2020, 01:08

Vezi și

Puiul de urs koala salvat din flăcări de o femeie curajoasă, în Australia, a murit din cauza rănilor foarte grave suferite în urma incendiului.

În urmă cu exact o săptămână, puiul de koala a fost salvat de o femeie, dintr-un copac care ardea, pe marginea unei şosele din statul australian New South Wales.

Tony Doherty, o femeie care a observat puiul de koala şi a auzit zgomotele disperate făcute de acesta, s-a dezbrăcat de haine şi a intrat în flăcări pentru a-l salva.

Momentul în care puiul de urs a fost salvat a fost filmat de un martor, iar imaginile au devenit virale în întreaga lume.

Pe acelaşi subiect

Grav rănit din cauza arsurilor suferite în incendiu, puiul de koala a fost dus la o clinică veterinară, acolo unde un medic a încercat să îi salveze viaţa, să îi trateze rănile şi să îi aline suferinţa.

Din nefericire, după o săptămână, rănile suferite i-au fost fatale puiului de koala, astfel că acesta a murit.

Potrivit BBC, medicul veterinar şi femeia care l-a salvat din flăcări au decis ca puiul de koala să fie eutanasiat, având în vedere arsurile foarte grave pe care le avea pe tot corpul şi care nu s-au vindecat, provocându-i dureri foarte mari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » A murit puiul de koala salvat din flăcări de o femeie curajoasă, în Australia