Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto A plătit 740 de lire pentru un apartament plin de gândaci şi a ajuns la spital din cauza stresului. Vacanţă de coşmar pentru o tânără din UK

Melissa Hamilton este profesoara care a plătit 740 de lire sterline pe un apartament în care erau gândaci până şi în prăjitorul de pâine. Femeia suferea de insuficienţă renală şi a fost spitalizată din cauza stresului după doar trei zile de vacanţă.

de Redactia Observator

la 25.07.2024 , 17:22

A plătit 740 de lire pentru un apartament plin de gândaci şi a ajuns la spital din cauza stresului. Vacanţă de coşmar pentru o tânără din UK A plătit 740 de lire pentru un apartament plin de gândaci şi a ajuns la spital din cauza stresului. Vacanţă de coşmar pentru o tânără din UK

Melissa împreună cu sora ei au rezervat un apartament în Gran Canaria, Spania, prin intermediul Booking.com. Cazarea s-a dovedit a fi plină de gândaci pe jos, care zburau prin toată casa sau care mişunau în prăjitorul de pâine. "Nu m-am simţit în siguranţă după ce am văzut asta. Nu am vrut nici măcar să folosesc cuptorul. Mi-a fost foarte rău şi s-a ruinat tot ceea ce trebuia să fie o pauză relaxantă", spune Melissa, potrivit Independent.

După doar trei zile de vacanţă, femeia a fost internată în spital din cauza stresului. Soţul profesoarei a fost nevoit să vină până la ea pentru a o sprijini. El a plătit încă 1.600 de lire sterline pentru a sta la un hotel restul vacanţei.

Răspunsul proprietăţii

Articolul continuă după reclamă

Cele două surori au contactat Booking.com şi proprietarii apartamentului pentru a le explica situaţia.  Le-a fost refuzată o rambursare cu motivul că nu ar fi trebuit să vină într-o ţară atât de călduroasă, unde gândacii sunt peste tot.

Într-un final, Melissa şi sora ei au primit o mică parte din bani, respectiv 200 de lire sterline. Femeia a mărturisit că nu va mai rezerva nicio proprietate prin Booking.com.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri externe » A plătit 740 de lire pentru un apartament plin de gândaci şi a ajuns la spital din cauza stresului. Vacanţă de coşmar pentru o tânără din UK