Antena Meniu Search
x

Video Accident aviatic în nordul Greciei: 8 persoane au murit, după ce un avion cargo ucrainean s-a prăbuşit. S-au auzit mai multe explozii puternice după impact

Opt persoane şi-au pierdut viaţa după ce un avion-cargo ucrainean s-a prăbuşit în nordul Greciei. Aeronava Antonov An-12 decolase din oraşul sârb Niş şi se îndrepta spre Iordania.

de Redactia Observator

la 17.07.2022, 08:23

Vezi și

Pilotul solicitase o aterizare de urgenţă la Kavala, din cauza unei avarii la unul dintre motoare. Avionul nu a mai ajuns, însă, pe aeroport. Prăbuşirea a fost urmată de mai multe explozii puternice.

Autorităţile au cerut localnicilor să rămână în case, cu ferestrele închise, deoarece se crede că aparatul transporta materiale toxice, probabil muniţii. De altfel, doi pompieri care au participat la stingerea incendiilor provocate de accident au ajuns la spital, cu probleme respiratorii.

Din acest motiv, epava va fi examinată doar la lumina zilei, mai întâi de o dronă şi abia apoi de experţi pirotehnişti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Accident aviatic în nordul Greciei: 8 persoane au murit, după ce un avion cargo ucrainean s-a prăbuşit. S-au auzit mai multe explozii puternice după impact