Antena Meniu Search
x

Accident ÎNFIORĂTOR surprins de camere! O mașină este IZBITĂ ÎN PLIN de un camion și proiectată într-un TIR, fiind pur și simplu strivită. Pasagerii se întorceau de la o înmormântare (VIDEO)

Un accident de-a dreptul înfiorător s-a petrecut, joi, în Rusia, unde o mașină a fost strivită nu de unul, ci de două camioane.

Un accident de-a dreptul înfiorător s-a petrecut, joi, în Rusia, unde o mașină a fost strivită nu de unul, ci de două camioane.

Potrivit Daily Mail, doi pensionari, care se întorceau de la o înmormântare, au avut parte de un sfârșit cumplit, după ce șoferul nu s-a asigurat și a fost izbit în plin de un camion. Înfiorător este că mașina acestora a fost apoi proiectată într-un alt camion, care venea din sens opus, fiind pur și simplu strivită între cele două autovehicule.

Accident infiorator in Rusia, unde o masina a fost izbita de un camion si proiectat intr-un TIR

Bărbatul în vârstă de 80 de ani și soția sa (65 de ani) au murit pe loc, în timp ce cei doi șoferi ai TIR-urilor au ajuns la spital, în stare gravă.

Accidentul s-a petrecut în orașul Zainsk, în regiunea Tatarstan, și a fost surprins cu o cameră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Stiri externe » Accident ÎNFIORĂTOR surprins de camere! O mașină este IZBITĂ ÎN PLIN de un camion și proiectată într-un TIR, fiind pur și simplu strivită. Pasagerii se întorceau de la o înmormântare (VIDEO)