Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Accident mortal cu români, în Austria. Trei tineri s-au înfipt cu BMW-ul într-o capelă, un băiat de 17 ani a sfârșit pe loc

Un adolescent român în vârstă de 17 ani a murit pe loc, în urma unui accident cumplit în Austria. Miercuri după-amiază, BMW în care se afla a ieșit de pe carosabil, în zona localității Sankt Egyden am Steinfeld, și s-a izbit cu viteză de o capelă. Impactul a fost fatal pentru băiatul de 17 ani, în timp ce șoferul de 21 de ani și un alt pasager, de asemenea români, au fost răniți ușor.

de Redactia Observator

la 02.08.2024 , 21:19

Nenorocirea s-a produs miercuri, în jurul orei 15.40, pe drumul LB26, în zona localității St. Egyden am Steinfeld din districtul austriac Neunkirchen. 

Un român în vârstă de 21 de ani conducea un BMW dinspre Puchberg am Schneeberg spre Wiener Neustadt. În mașină se mai aflau alți doi români, ambii în vârstă de 17 ani.

Românii s-au îzbit cu BMW-ul în capelă

Vezi și

Potrivit jurnaliștilor Heute, șoferul a pierdut controlul volanului, cel mai probabil din cauza vitezei excesive. Mașina a fost aruncată în șanț, după care s-a izbit cu partea dreaptă în zidul unei capele.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pasagerul aflat pe scaunul din dreapta șoferului, un băiat în vârstă de 17 ani, a rămas blocat între fiare, fiind nevoie de intervenția pompierilor voluntari pentru a fi eliberat. Din păcate, în ciuda îngrijirilor medicale de urgență, adolescentul a decedat la fața locului, din cauza rănilor grave suferite. Al doilea pasager din BMW, un adolescent care se afla pe bancheta din spate, a fost transportat cu elicopterul la Spitalul de Stat Wiener Neustadt, în timp ce șoferul a fost preluat de serviciile de urgență. Ambii au suferit răni ușoare.

În urma accidentului rutier, traficul pe LB26 a fost închis total timp de două ore.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Accident mortal cu români, în Austria. Trei tineri s-au înfipt cu BMW-ul într-o capelă, un băiat de 17 ani a sfârșit pe loc