Antena Meniu Search
x

O elevă la școala de șoferi a murit strivită de tren după ce mașina ei s-a blocat pe linia de cale ferată. Instructorul a sărit înainte de impact (Video)

O tânără de 18 ani a murit strivită de tren după ce mașina de la școala de șoferi, la volanul căreia se afla, s-a blocat pe linia de cale ferată, scrie The Sun.

O tânără de 18 ani a murit strivită de tren după ce mașina de la școala de șoferi, la volanul căreia se afla, s-a blocat pe linia de cale ferată, scrie The Sun.

Dramaticul accident s-a petrecut săptămâna trecută, în satul Szaflary, din sudul Poloniei.

Angelika P, o tânără de 18 ani, se afla la volanul unei mașini Suzuki Baleno, iar, la un moment dat, când a ajuns pe o linia de cale ferată, motorul mașinii s-a oprit.

O cameră de supraveghere a surprins întreaga scenă.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Instructorul, identificat ca Edward R, de 62 de ani, a reușit să sară din mașină, însă acum a fost arestat de poliție, putând risca până la 8 ani de închisoare dacă este găsit vinovat de producerea accidentului.

El le-a declarat polițiștilor că i-ar fi spus tinerei să sară din mașină, însă aceasta ar fi încercat să pornească din nou motorul, fiind lovită din plin de tren, mașina fiind târâtă pe o distanță de aproximativ 100 de metri.

Martorii care au sosit la locul tragediei au declarat că tânăra încă mai respira, dar că instructorul nu a făcut nimic ca să o ajute.

"Când am ajuns acolo, fata era încarcerată, iar instructorul stătea lângă ea și nu făcea nimic. I-am cerut să-mi dea o trusă de prim-ajutor, dar nu știa unde e. Tânăra abia respira", a povestit Rafal Kwak, de 40 de ani.

Angelika a fost transportată la spital, dar a murit în seara zilei de vineri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri externe » O elevă la școala de șoferi a murit strivită de tren după ce mașina ei s-a blocat pe linia de cale ferată. Instructorul a sărit înainte de impact (Video)