Antena Meniu Search
x

Femeia care a lăsat 9 copii orfani şi-a pierdut sora tot într-un accident, în urmă cu şase ani. Atunci, au rămas fără mamă 7 copii

Nouă fraţi au rămas astăzi fără mamă, în urma unui grav accident rutier produs în Parva, Bistriţa-Năsăud. Femeia a murit după ce s-a răsturnat cu maşina în care se afla împreună cu trei dintre copiii ei. Ca o ironie a sorții, sora ei a sfârşit tot într-un accident rutier, în urmă cu 6 ani.

Nouă fraţi au rămas astăzi fără mamă, în urma unui grav accident rutier produs în localitatea Parva, în Bistriţa-Năsăud. Femeia a murit după ce s-a răsturnat cu maşina în care se afla împreună cu trei dintre copiii ei. Ca o ironie a sorții, sora ei a sfârşit tot într-un accident rutier, în urmă cu 6 ani.

O tânără de 37 de ani a murit astăzi, într-un accident rutier, provocat chiar de ea. A lăsat în urmă 9 copii, cel mai mic având doar două săptămâni. 

Ca o coincidenţă macabră, sora femeii a murit tot într-un accident rutier, petrecut acum 6 ani.

Pe acelaşi subiect

Filmul tragediei din Parva

Gabriela Ilovan avea 37 de ani și 9 copii, scrie presa locală. Cel mai mare are 19 ani, iar cel mai mic doar două săptămâni. Femeia, însoțită de trei dintre copii a mers în Parva pentru a-l lua pe un alt tânăr și a-l duce la Năsăud. 

De acolo, tânărul din Parva și unul dintre copiii Gabrielei urmau să ia un autocar spre Spania, unde aveau să muncească la struguri. 

După accident, toți cei cinci au rămas încarcerați, însă trei au reușit să iasă afară după ce au spart parbrizul. Imaginile de la locul accidentului sunt dramatice.

Din păcate, mama celor 9 copii nu a mai putut fi salvată. Iar fiul ei de 13 ani, care o însoţea, a fost transportat în comă la spitalul din Târgu Mureş.

Şi-a pierdut două fiice în accidente rutiere, la distanţă de 6 ani

Mamei femeii i s-a făcut rău când a auzit că fiica sa nu mai este, scrie bistriteanul.ro

Este a doua fată pe care o pierde într-un accident rutier. Acum 6 ani, în Năsăud, o altă fată de-a sa murea lovită de o autobasculantă, după ce a traversat strada fără să se asigure.

Aceasta se afla cu doi dintre copii, o fată de 7 ani și un bebeluș de două luni, iar acasă o mai așteptau 5 copii.

Seria de coincidențe macabre nu se oprește aici. Ambele femei erau însoțite de copii în momentul producerii accidentelor, în accidente fiindu-le răniți și pruncii: în cazul femeii care a murit astăzi la Parva a fost rănit băiatul de 13 ani, iar în cazul surorii sale care a murit acum 6 ani la Năsăud a fost rănit bebelușul de două luni pe care îl ținea în brațe.

Între cele două surori era o diferență de 6 ani, exact cât a trecut între cele două accidente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Evenimente » Femeia care a lăsat 9 copii orfani şi-a pierdut sora tot într-un accident, în urmă cu şase ani. Atunci, au rămas fără mamă 7 copii