Antena Meniu Search
x

O tânără a murit, alţi 8 oameni au fost răniţi într-un supermarket din Brazilia, după ce rafturile au căzut peste ei

Accident dramatic într-un supermarket din Brazilia. O tânără a murit iar 8 oameni au fost răniţi după ce rafturile înalte din magazin au început să cadă peste clienţi şi angajaţi ca într-un efect de domnio.

de Redactia Observator

la 05.10.2020, 15:51

Vezi și
  • Supravieţuitorii au format un lanţ uman ca să înlăture cât mai rapid produsele căzute peste victime.
  • Echipele de salvare au avut nevoie de mai bine de 10 ore pentru a scoate toate victimele de sub rafturi.

Celio Roberto de Araujo, pompier: A existat un efect de domino care a dus la prăbuşirea celorlalte rafturi şi a provocat acest scenariu foarte grav.

În scurt timp, supermarketul din Sao Luis a devenit scena unui film de groază. De 11 ore au avut nevoie cei 270 de salvatorii pentru a scoate victimele de sub dărâmături. Imaginile din timpul operaţiunii sunt dramatice.

Potrivit presei străine, opt persoane s-au rănit iar una a murit. Este vorba de o angajată de 21 de ani care lucra de 3 luni în acel supermarket. Deşi deocamdată nu se ştie cauza accidentului, ar putea fi vorba de un utilaj care urcă şi coboară marfa şi care s-ar fi lovit de unul dintre rafturi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » O tânără a murit, alţi 8 oameni au fost răniţi într-un supermarket din Brazilia, după ce rafturile au căzut peste ei